Wedding Festival in IJsselstein

Project Description

Op een hele mooie zomerdag hebben wij met de Fabulous Food Truck de hapjes en drankjes mogen verzorgen tijdens een echt Wedding Festival. Een unieke locatie werd voor deze bijzondere dag omgetoverd tot een echte bruiloft anno 2015. Met mooie witte stoeltjes onder de boom voor de ceremonie, een prachtig aangeklede tuin voor het toastmoment en de informele borrel, lange ingedekte tafels voor een bruiloftsdiner, een geweldige spantent voor het avondfeest met dansvloer en DJ, en zelfs een camping voor de gasten die tot in de late uurtjes door zouden gaan.

Om het echte festivalsfeertje te benadrukken werd de Fabulous Food Truck ingezet en wij hebben met onze mobiele keuken natuurlijk het bruidspaar en de 100 daggasten voorzien van heerlijke hapjes en drankjes tijdens de borrel en het diner. Tijdens de borrel hebben wij de gasten laten smullen van heerlijke luxe koude hapjes die vanaf feestelijke plateaus werden uitgeserveerd. Voor het diner hebben wij de trend van Shared Dining tot uitvoering gebracht door allerlei schalen, borden en plateaus op tafel te zetten waarvan de gasten hun gewenste gerechtjes en bereide producten konden afpakken. Een erg Bourgondische en informele manier van dineren!

Na het diner konden de gasten lekker de benen weer gaan strekken en bij de gave mobiele koffiebar genieten van heerlijke verschillende versgemalen bonenkoffie’s. Deze koffiebar werd tevens ingezet als welkomstdrankje voor de avondgasten die na het diner binnen kwamen druppelen. Multifunctionele inzet dus die helemaal past bij deze tijd en de leuke ‘wedding festival’ stijl.

Project Details

  • Date 13/01/2017
  • Tags BIJ U THUIS, OP UNIEKE LOCATIES, OP UW BRUILOFT

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top