Unieke bruiloft met o.a. 145 pers. diner

Project Description

Begin augustus heeft de Fabulous Food Truck een gigantische bruiloft mogen verzorgen voor 180 gasten tijdens de receptie, 145 dinergasten en een groot avondfeest waar de avond mee werd afgesloten.

De gasten uit Amsterdam werden op een unieke locatie in een bosrijke omgeving in de Achterhoek ontvangen met een heerlijke kop vers gemalen bonenkoffie. Toen iedereen gearriveerd was konden de gasten plaatsnemen op de stoeltjes onder de grote bomen en kon de bruiloft echt beginnen. Het bruidspaar nam plaats op de gave schommel die voor hen was opgehangen. Prachtige boeketten, speeches en de zonnestralen die door de bomen heen schenen maakte dit moment uniek. Na het ja-woord was het fotomoment waarbij de gasten allen voorzien werden van een glaasje sprankelende bubbels.

Vervolgens was er een hele gezellige receptie met swingende live muziek, veel dansende mensen en heerlijke hapjes en drankjes. Tijdens de receptie werd ook de bruidstaart aangesneden en was er ook heerlijk Italiaans ijs die wij aanboden vanuit leuke mobiele schepijs-wagentjes.

Na de receptie liepen 145 gasten naar de andere kant van het landgoed waar een nieuwe locatie werd ontdekt en waar zij verrast werden door een gigantische lange tafel waar iedereen aan plaats kon nemen. De prachtig ingedekte en aangeklede tafel bracht iedereen echt in de gewenste bruiloft sferen. Flessen wijn en karaffen water werden op tafel gezet en vervolgens begon het diner met verschillende kleine voorgerechtjes, een heerlijke soep als tussengerecht en een Pasta uit de Parmezaanse kaas als hoofdgerecht. Het nagerecht werd ingevuld met onze mobiele koffiebar voor heerlijke espresso’s, een Sweet table voor de onmisbare zoetigheden en met de ijswagentjes werd een hele Italiaanse ijsbar gefaciliteerd. Nadat iedereen heerlijk had genoten van het diner werden zij verrast door een viertal trommelaars die met opzwepend muziek de gasten dirigeerden naar de derde locatie; de feesttent.

Tijdens het avondfeest verzorgden wij heerlijke drankjes en de gasten konden tijdens het vuurwerk aan het einde van de bruiloft nog genieten van een heerlijke late-night snack die zij konden bestellen bij de Fabulous Food Truck.

Tijdens alle momenten op de dag konden de gasten genieten van onze hapjes en drankjes, overal was aan gedacht! De locatie was prachtig aangekleed en samen met het schitterende zonnige weer was het een bruiloft om niet snel te vergeten!

Project Details

  • Date 30/01/2017
  • Tags OP UNIEKE LOCATIES, OP UW BRUILOFT

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top