Lunch Truck

Project Description

Een goede lunch is lekker, toegankelijk en belangrijk omdat het je energie geeft voor de rest van de dag! De Fabulous Food Truck kan bij u voorrijden om een gezonde en feestelijke lunch voor u en uw gasten te bereiden. Doordat wij alles op locatie bereiden is vers ook echt vers!

Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren verzorgen wij bijvoorbeeld een assortiment aan luxe belegde mini broodjes, sandwiches en wraps, gezonde soepen, salades, hartige taarten en/of warme streetfood gerechtjes waar uw gasten onbeperkt van kunnen genieten. Wederom voldoende aanbod zodat er voor iedereen wat wils tussen zit!

Tevens kunnen we dit arrangement complementeren met sappen, melk, smoothies, reguliere frisdranken en vers gemalen bonenkoffie van onze professionele Koffiebar.

Gezien onze toegenomen capaciteit naar drie food trucks zijn wij nu in staat en hebben wij inmiddels ervaringen opgedaan om voor hele grote groepen een lunch te verzorgen. Alles wordt dan nog steeds op locatie gemaakt en vanuit de food trucks en de doorvoor gesitueerde presentatiebarren worden de gasten in een snel tempo voorzien van heerlijke gerechtjes en broodjes. Aangezien een lunch vaak gepland is tussen verschillende activiteiten door is het meestal erg gewenst dat de doorloopsnelheid gewaarborgd is. Zoals gezegd, door onze capaciteit aan mobiele keukens op locatie is dit geen enkel probleem voor ons en zijn groepen bijvoorbeeld tussen de 250 en 500 personen snel te bedienen. Wij zijn benieuwd naar uw vragen en wensen wat betreft de invulling van een originele lunch catering.

Project Details

  • Date 02/03/2015
  • Tags LUNCH TRUCK

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top