Koffiebar en Food Court 325 gasten op bedrijfsevent

Project Description

Tijdens de Open Dag van Veld Koeltechniek hebben wij met twee Fabulous Food Trucks de helft van een gaaf en hip food court ingevuld. Daarnaast verzorgen wij van de Fabulous Food Truck voor de koffie en thee deze dag. Met onze hippe mobiele Koffiebar ontvingen wij de gasten met heerlijke vers gemalen bonenkoffie en verse thee van de Tea Bar uit Amsterdam. Verschillende luxe koffie’s werden uit de prachtige San Remo espressomachine getoverd en gasten konden hun koffie en thee complementeren met luxe zoetigheden van de rijkelijk uitgestalde zoetighedenbar. Petit Fours, macarons, brownies, muffins, friandises, chocolade, heerlijke koekjes..teveel om op te noemen!

Binnen was er een DJ met saxofonist en was de drank voorziening en als de gasten naar buiten liepen werden zij verrast door een gaaf Food Court met verschillende Food Trucks, een container en snackwagen. De gasten konden uit een groot assortiment van gerechtjes hun ‘maaltijd’ samenstellen. De grote rode Fabulous Food Truck verzorgden voor de volwassenen een heerlijke Pasta, ambachtelijke pizza’s en wokgerechtje met BBQ sate. Onze partner liet de gasten genieten van bioburgers en friet/snacks!

Voor de kinderen hadden wij deze middag een speciale food truck ingericht als Fabulous Kids Truck. De kinderen konden kiezen uit pannekoekjes die zij zelf mochten versieren en vers fruit met een chocoladefontein.

Met de overige activiteiten die waren georganiseerd voor de kinderen was het echt een familiedag voor alle werknemers van Veld Koeltechniek uit Groenlo.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag waarbij wij overspoeld werden met goede reacties over onze heerlijke koffie en verse thee. Tevens hebben de gasten goed gebruikt gemaakt van het food court waar zij enthousiast op reageerden!

Kortom; een food court, dat helemaal van deze tijd is, werd erg goed ontvangen door de gasten en het organiserende bedrijf. Wij gaan dit vaker voorstellen bij onze nieuwe klanten!

Project Details

  • Date 24/06/2015
  • Tags BIJ UW BEDRIJF, OP EVENTS

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top