Kerstborrel 400 personen Heerde

Project Description

Op zaterdag 12 december hebben wij met 3 kleurrijke Fabulous Food Trucks een hele bijzondere kerstborrel verzorgd voor de 400 medewerkers van Koninklijke Van der Most in Heerde. In een schitterende uitverlichte hal sprongen de food trucks er erg mooi uit en werd de locatie gelijk kleurrijk ingericht. Het was voor het eerst dat het bedrijf de kerstborrel in-house organiseerde en dat was gelijk een succes! De gasten waren erg verrast dat de werkruimte nu was omgetoverd tot feestzaal.

De gasten werden tijdens deze kerstborrel ontvangen met heerlijke Espresso’s uit de Volkswagen-koffiebar van Soundtrek. Vervolgens was het de directeur die een 11-tal mensen in het zonnetje zette vanwege hun jubileum. Vervolgens konden de gasten naar de verschillende Fabulous Food Trucks om heerlijke streetfood gerechtjes te bestellen. Uit 1 truck kwamen Fabulous Burgers (vlees en vis),  bij een andere rollende keuken konden de gasten Italiaans streetfood bestellen; Pasta uit de echte Parmezaanse Kaas en heerlijke ambachtelijke pizza’s belegd met Italiaanse ham en Pesto. Uit de derde kleurrijke mobiele keuken kwamen vers bereide Mexicaanse wraps met gemarineerde kip en volgens de opdrachtgever mocht een vers afgebakken broodje met een gehaktbal uit de kalfsjus niet ontbreken. Dat bleek ook wel want dit was erg populair onder de werknemers tijdens deze ontzettend gezellige en unieke kerstborrel.

Het bijzondere van deze kerstborrel was dat bijna alles met partners is verzorgd. Volkswagenbusje van Soundtrek met fantastische espresso’s van eigen blend en 3 Fabulous Food Trucks die allerlei verschillende streetfood gerechtjes aanboden en de band Pluto34 heeft deze avond voorzien van super gezellige live-muziek. Kortom; we hebben een team met partners verzameld waarmee wij in staat zijn om hele bijzondere bedrijfsfeesten te verzorgen!

Op deze kerstborrel werd ons Food Court aangevuld met een cocktailbar, speciaalbieren uit een Volvo-wagen, Piaggo-wagentje voor het uitserveren van de ijsjes en na 22.00 uur was er buiten nog de gelegenheid om een frietje te bestellen.

Project Details

  • Date 29/01/2017
  • Tags BIJ UW BEDRIJF

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top