Jubileum Grafistar voor 150 gasten

Project Description

De Fabulous Food Truck heeft voor 150 gasten de hapjes en drankjes verzorgd tijdens het 10-jarig jubileum van Grafistar te Lichtenvoorde. Met de truck precies voor de deur zodat wij buiten stonden maar toch ook binnen, was het magazijn gelijk voorzien van onze leuke mobiele open keuken. Met de Fabulous Bar voor de food truck en onze nieuwe koffiebar erbij konden wij de gasten naast de heerlijke verse hapjes uit de aanwezige keuken ook voorzien van heerlijke drankjes. Vaste klanten en partners uit het hele land waren naar het jubileum gekomen. Samen met personeel en familie was het zeer gezellig deze middag en avond.

Zoals op de foto’s is te zien hebben wij alle benodigdheden meegenomen om het magazijn om te toveren tot gezellige feestlocatie. Mooie statafels, steigerhouten tafels met leuke witte stoeltjes, kaarsjes, bloemetjes en lekker warme heaters en een podium kreeg het magazijn toch een warme uitstraling!

Project Details

  • Date 04/01/2015
  • Tags BIJ UW BEDRIJF

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top