Italiaanse catering voor 500 personen Amsterdam

Italiaanse catering voor 500 personen

Project Description

Eind maart hebben wij met onze Fabulous Food Truck voor een Interieurcollectief van toonaangevende interieurmerken in Amsterdam een Italiaanse catering verzorgd voor 500 gasten. We begonnen de middag met heerlijke zoetigheden voor bij de koffie. Vervolgens zijn wij zeer smakelijke Italiaanse hapjes tijdens de borrel gaan uitserveren in vorm van Bruchetta’s met Coppa di Parma &  tonijn,  en Capreseprikkers voor de vega-liefhebber. Na de middagborrel hebben wij de Pasta Bar geopend waar de gasten heerlijke Pasta uit de Parmezaanse kaas kregen en hun plate konden aanvullen met Italiaanse Antipasti. Deze antipasti bestond uit klassieke Caprese, Vitello Tonato, geroosterde groentes van paprika, aubergine, courgette, venkel-Parmezaan. Daarnaast werden er tijdens het diner culinaire mini-burgers uitgedeeld die in de Fabulous Food Truck waren bereid. Ook was er een Fabulous Soup Bar waar wij een pittig zoete-aardappel-paprika soepje met een schuimkraag van Basilicumroom presenteerden.

Samen met onze partners van de Bar Company die de showrooms hadden aangekleed met hun schitterende cocktailbarren, espressobars en gave champagnetoren, hebben wij alle gasten die dag helemaal in de watten gelegd met luxe hapjes en drankjes.

De klant was zeer tevreden en sprak lovende woorden over de kwaliteit en de daarbij horende prijs. Zij zien ons graag terugkomen met onze food truck voor eventuele events in de toekomst! Dat is wellicht het grootste compliment!

Project Details

  • Client DPA
  • Date 01/12/2015
  • Tags BIJ UW BEDRIJF, OP EVENTS

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top