Fabulous Food Truck creëert Pop-up Restaurant

Project Description

Ook deze zomer hebben wij met de Fabulous Food Trucks verschillende keren een pop-up restaurant gecreëerd op een unieke locatie. Door een unieke combinatie van een bijzondere locatie, gezellige gasten, ongedwongen sfeer en heerlijk eten wordt dit ‘restaurant’ als onvergetelijke bestempeld door de gasten. Deze keer was het extra bijzonder want het pop-up restaurant was niet door onszelf georganiseerd maar door een hip stel dat vrienden en familie had uitgenodigd maar tevens de vrienden daarvan waren zeer welkom. In een prachtige tuin met boomgaard werd een walking dinner gehouden en de gasten konden genieten van veel verschillende feestelijke hapjes en heerlijke drankjes die een bevriende sommelier mee had gebracht. Na een aantal rondes met kleine amusehapjes en kleine voorgerechtjes gingen de gasten aan tafel. Twee chique ingedekte tafels met wit linnen stonden op hen te wachten. Aan tafel werden twee hoofdgerechten geserveerd. Na een heerlijk grand dessert werden de gasten verrast met de nieuwste aanwinst van de Fabulous Food Truck, onze mobiele koffiebar. Vanuit deze koffiebar hebben wij de gasten voorzien van cappuccino’s, espresso’s en verse thee van de Tea Bar uit Amsterdam. Het kampvuurtje ging aan en de avond duurde nog tot na middernacht.

De gasten waren erg verrast door deze unieke setting en de nieuwe vorm van catering op locatie door middel van de Fabulous Food Truck. Dit was volgens hen voor herhaling vatbaar!

Kijk voor meer foto’s op onze speciale fotopagina: https://www.flickr.com/photos/113594823@N05/

Project Details

  • Date 04/01/2015
  • Tags OP UNIEKE LOCATIES

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top