Catering in Arnhem 175 gasten eten & drinken

Project Description

Met onze kleurrijke Fabulous Food Trucks hebben wij de catering in Arnhem verzorgd tijdens de opening van de nieuwe showroom en werkplaats van Bochane Renault Dealer. Wij ontvingen deze dag 175 gasten met een drankje naar wens. Wij hadden voor deze mooie catering in Arnhem een Fabulous Food Truck omgetoverd tot Fabulous Beverage Truck. Deze 7 meter lange eye-catcher kon met zijn 3,5 meter lange uitgifte hartstikke mooi de gasten voorzien van heerlijke sapjes, biertjes en wijntjes.

Bij de andere Fabulous Food Truck konden de gasten gerechtjes bestellen van ons populaire Streetfood Arrangement; festivalgerechtjes in een chique jasje! De koks in de food truck maakten deze gerechtjes op bestelling live voor de gasten klaar. Deze vielen heel goed in de smaak bij de netwerkende ondernemers van Arnhem en omstreken. Vooral het live koken en het entertainment dat daarbij komt kijken werd enthousiast ontvangen.

Aangezien wij natuurlijk twee Renault Food Trucks hebben sloot dit uitstekend aan bij deze catering in Arnhem. De tegenover elkaar staande trucks waren twee leuke eye-catchers in de nieuwe werkplaats. Ook de gasten vonden de sfeer die deze twee Fabulous Food Trucks met zich meebrachten erg passend en verrassend! Maar uiteindelijk hebben zij het meest genoten van onze hapjes en heerlijke wijntjes die wij deze avond schonken vanuit de speciaal ingerichte Fabulous Beverage Truck;)

Project Details

  • Date 27/10/2015
  • Tags BIJ UW BEDRIJF, OP EVENTS

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top