Bedrijfsopening Binx, totaalcatering voor 330 pers

Project Description

Wij hebben met verschillende Fabulous Food Trucks een feestelijke bedrijfsopening verzorgd voor 330 gasten. De klant, Binx Smartility uit Groenlo, wilde zoveel mogelijk ontzorgd worden en wij hebben daarom alles wat met catering te maken heeft deze dag, dus inclusief de facilitaire zaken, op ons genomen tijdens deze leuke bedrijfsopening. Denk hierbij aan toiletvoorziening, stroomvoorziening, tent, inrichting, verlichting, verwarming, signing…etc.

Om in de sferen te komen van het bedrijf is ervoor gekozen om zoveel mogelijk elementen in de bedrijfskleuren te presenteren. Dus de gasten kwamen via een roze loper en roze ballonnenboog de tent binnen en zij een glaasje roze bubbels in ontvangst namen. Daarbij was ook gedacht aan heerlijke zoetigheden! Na het feestelijke ontvangst was er een spreker die vertelde over de laatste trends en ontwikkelingen, erg interessant!

Tijdens de borrel konden de gasten lekkere drankjes bestellen bij de Fabulous Bar of konden zij bij de Espressobar heerlijke koffie en thee specialiteiten bestellen! Vervolgens werd het Fabulous Food Court geopend in de tent waar de gasten heerlijke gerechtjes konden bestellen bij de Fabulous Food Trucks.

In de avond was het groot feest en was het overige personeel te gast en werden zij ook ontvangen met sprankelende bubbels, heerlijke zoetigheden, drankjes van de Fabulous Bar en konden zij in de avond bij de Fabulous Food Trucks ook heerlijke gerechtjes bestellen!

Samen met de klant concludeerden we dat het een topdag was waarbij de wensen en ideeën van de klant waren overtroffen, iedereen enthousiast was over het programma, de aankleding, de gezellige sfeer en de aanwezigheid van de Fabulous Food Trucks en de daarbij horende hapjes, drankjes en ons vrolijke personeel! Het was echt een groot succes en de Foodtrucks hadden daar een groot gedeelte aan bij gedragen, aldus het bedrijf! Daar zijn we dan weer heel trots op! Waarschijnlijk mogen we nog wel een keertje terugkomen;)

Project Details

  • Date 27/03/2017
  • Tags BIJ UW BEDRIJF

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top