Bedrijfsfestival voor 300 personen Barneveld

Project Description

Eind december hebben wij met de Fabulous Food Trucks een kleurrijk bedrijfsfestival verzorgd met eten en drinken voor Gemeente Barneveld voor 300 personen. De gehele middag/avond waren er hapjes & drankjes, cabaret en muziek voor de gasten!

We begonnen de middag met een kleurrijke Flower Power Cocktail. 3 Verschillende smaken gepresenteerd vanaf een leuke Tuk-Tuk! Vervolgens kon men op de foto voor de Flower-Power-Bus en verder doorlopen naar het ‘ indoor festival-terrein’.

Hier werden de gasten getrakteerd op lekkere feestelijke fingerfood hapjes en kon de cabaret voorstelling beginnen. De show ‘Wat is succes?’ van de mannen van De Kwis, Joep van Deudekom & Rob Urgert, was ontzettend grappig en geslaagd! De toon was gezet voor een hele gezellige avond!

Na deze voorstelling was het tijd om de gasten uit te nodigen om gebruik te maken van het Food Court. Met 3 Fabulous Food Trucks op rij, met daarbij nog een leuke frietbar, konden de gasten kiezen uit 8 verschillende festivalgerechtjes. Een Burger-truck met heerlijke Beefburgers, verse zalmburger, veggie-burger met verse geitenkaas. Een Italiaanse Truck met Pasta Alla Forma en Ambachtelijke pizzaslices en een Foodtruck met Mexicaanse wrap en Wokgerechtje met knoflookgamba’s. En natuurlijk op aanvraag van de klant; lekkere frietjes in een puntzak met sausjes naar wens.

Nadat er lekker gegeten was door de gasten kon de dansvloer open en volgden de Painoman, een leuke band en een DJ elkaar op. Koude drankjes werden besteld bij de Fabulous Bars en even later werden de gasten verrast door het streetfood dessert! Verschillende soorten schepijs met lekkere toppings van vers fruit, koekjes, spikkels en slagroom. Echt een succes!

Het bedrijfsfestival was een groot succes met entertainment en muziek, lekker eten en drinken en vooral heel veel gezelligheid. Mooiste compliment; we zijn door de klant in januari alweer geboekt voor de volgende editie; kerst 2017!

Project Details

  • Date 03/02/2017
  • Tags BIJ UW BEDRIJF

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top