Totaalcatering Bedrijfsfeest in Kampen

Project Description

In een bedrijfshal van de klant hebben wij met de Fabulous Food Truck een uniek bedrijfsfeest verzorgd. De hal was leeggehaald en volledig opnieuw ingericht als feestlocatie. De ene hoek werd aangekleed met een liveband met licht & geluid en de andere hoek met onze Fabulous Food Truck, hippe mobiele koffiebar en Fabulous Bar voor alle drankjes. Voor deze klant hebben wij ook extra aandacht besteed aan de aankleding. Gezien de bedrijfsactiviteiten in de agrarische wereld hebben we veel bloemen gebruikt om de bedrijfshal extra op te fleuren.

We ontvingen de gasten met bubbels en na een toespraak van de directeur hebben we de gasten laten genieten van een Streetfood Arrangement met keuze uit verschillende wereldse gerechtjes. De gasten konden dit 2 uur lang onbeperkt naar wens bestellen bij de Food Truck. Nadat iedereen heerlijk had genoten van het eten, hebben wij ons ‘ italiaanse ijssalon’ geopend en konden de gasten bij de mobiele keuken verschillende soorten Italiaans ijs bestellen en aftoppen met heerlijk vers fruit, chocolade, verse wafels en bijpassende garnituren.

Naast de bar konden de gasten na het nagerecht ook nog verschillende heerlijke versgemalen bonenkoffie’s bestellen bij de mobiele koffiebar. Dit viel ook dit keer weer erg in de smaak! Koffie is HOT!

Gezien de unieke sfeer die gecreëerd werd in de omgetoverde bedrijfshal was onze totaalcatering bestaande uit hapjes, drankjes, koffie, Food Truck en bijdrage in aankleding helemaal naar wens verlopen! Iedereen heeft in volle teugen genoten van dit unieke bedrijfsfeest!

Project Details

  • Date 19/07/2015
  • Tags BIJ UW BEDRIJF

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top