Bedrijfsfeest met circus, totaalcatering 200 personen

Project Description

Wij hebben met twee Fabulous Food Trucks, onze PieperBar en Fabulous Bar een prachtig bedrijfsfeest mogen verzorgen voor 200 gasten in Lichtenvoorde. Het bedrijf vierde haar 60-jarig jubileum en daar hoort natuurlijk een onvergetelijk bedrijfsfeest bij! Door extra uit te pakken met een circus als entertainment, Fabulous Food Truck als totaalcateraar in de circustent zelf, heerlijke koffie bij binnenkomst en goede muziek in de avond, kon het eigenlijk niet mis gaan! En dat ging het ook niet, het was een groot succes!

De gasten werden ontvangen door onze collega’s met heerlijke koffie specialiteiten en wij hadden mooie kleurrijke zoetigheden plateaus erbij gezet! Mooie petit fours met het logo van het bedrijf en andere heerlijke lekkernijen. Vervolgens konden de gasten doorlopen in de circustent en een plaatsje nemen rondom de circuspiste. Toen alle families waren gearriveerd kon de show beginnen. Hele grappige en bijzondere acts werden opgevoerd en iedereen was zichtbaar aan het genieten van al het spektakel. In de pauze verzorgden wij heerlijke koude en warme fingerfood hapjes. Nadat iedereen genoten had van het tweede deel van de voorstelling, vertrokken de bussen naar de verschillende bedrijfspanden waar het personeel de familie kan laten zien hoe er dagelijks gewerkt wordt.

Bij terugkomst werden de gasten getrakteerd op een Fabulous HotDog en een frietje en pizza voor de kids. Deze middag liep op zijn einde, de kinderen gingen naar huis en het avondfeest voor alle werknemers begon. Toen iedereen binnen was, zijn we begonnen met het streetfood arrangement. Bij de foodtrucks konden de gasten onbeperkt verschillende festivalgerechtjes bestellen en bij de bar bestelden zij dikwijls een lekker biertje of wijntje! Na het eten begon de band de spelen en is er de rest van de avond nog lekker gedanst door alle gasten!

Kortom; een hele gezellige familiemiddag met daarna een gezellig avondfeest voor het personeel! Bijzondere setting in de circustent, erg leuke sfeer en aankleding en ook heel veel enthousiaste reacties van het personeel op de aanwezigheid van de Fabulous Food Trucks en de daarbij horende hapjes en drankjes! Hierdoor was de klant ook helemaal tevreden en wie weet tot een volgend bedrijfsfeest!

Project Details

  • Date 16/02/2017
  • Tags BIJ UW BEDRIJF, OP UNIEKE LOCATIES

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top