Bedrijfsfeest Brandweer Arnhem 450 pers.

Project Description

Halverwege december hebben wij een geweldig bedrijfsfeest mogen verzorgen met 3 Fabulous Food Trucks voor het eten en 2 lange grote barren voor de drankjes. De gasten waren zeer verrast door de opzet met food trucks en het eten dat hieruit getoverd werd. Het was een zeer gezellige dag met veel enthousiaste borrelaars.

De gasten werden tussen 15.30 en 16.00 uur ontvangen met een een glaasje Gluhwein of een drankje naar wens. Binnen een half uur was de werkplaats van de brandweer gevuld met 450 gasten en kon het bedrijfsfeest echt van start gaan. Na een toespraak en toastmoment konden de gasten hun gewenste gerechtjes gaan bestellen bij de verschillende foodtrucks. Per Fabulous Food Truck werden 2 verschillende streetfood gerechtjes onbeperkt aangeboden. Van Italiaans tot Mexicaans, en van Oosters tot Amerikaans. We hadden voor ieder wat wils; vis/vlees/vega. Ondanks de volle hal met gasten ontstond er een mooie doorloop naar de verschillende Fabulous Food Trucks en konden tevens de barren goed bereikt worden.

We kregen tijdens het bedrijfsfeest van de gasten al te horen dat ze onze aanwezigheid hartstikke leuk en lekker vonden. Ook achteraf kregen we de complimenten van de organisatie die erg blij waren met deze opzet van een Food Court en de kwaliteit van het live koken op locatie. Zij hadden ook veel goede reacties ontvangen van de collega’s. Wij hebben met veel plezier deze fantastische opdracht verzorgd, hopelijk kunnen we aankomende editie van dit bedrijfsfeest weer gaan invullen met een gaaf Food Court en Fabulous Bars.

Project Details

  • Date 05/01/2016
  • Tags BIJ UW BEDRIJF

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top