Bedrijfsevent KIA Breukelen 160 gasten

Totaalcatering

Project Description

Deze zomer hebben wij met onze Fabulous Food Trucks op het hoofdkantoor van KIA in Breukelen de totaalcatering verzorgd van het bedrijfsevent. De nieuwe KIA Soul werd gepresenteerd en alle dealers werden de gehele dag in de watten gelegd met hapjes en drankjes en een afsluitende BBQ.

Bij ontvangst kregen de gasten een heerlijk kop koffie, espresso of cappuccino van onze nieuwe mobiele Espressobar. Daarbij werden vanaf schitterende plateaus onze ambachtelijke zoetigheden gepresenteerd. Na de eerste presentatie kwamen de gasten terug voor een korte pauze waarin wij kleine luxe hapjes uitserveerden. Deze werden erg goed ontvangen!

Vervolgens ging de presentatie door en zijn wij aan de achterkant van het gebouw alles klaar gaan zetten voor de grote borrel en BBQ. Naast onze faciliteiten van het eten en drinken was het event rijkelijk aangevuld met massagestoelen, de zuurstofbar en een Tennis court met Jacco Eltingh.

Tijdens de borrel hebben wij heerlijke warme hapjes vanuit het pannetje gepresenteerd aan de gasten waar zij goed van gegeten hebben. Bij de Fabulous Bar konden gasten duurzame biertjes, biologische wijnen en sapjes bestellen om hun dorst te lessen. Een klein uurtje laten werd de BBQ geopend en konden de gasten langs de saladebar, BBQ-bar en de Fabulous Food Truck lopen om allerlei lekkernijen te bestellen en op te scheppen.

Tijdens en na de BBQ kregen we heel veel complimenten over het eten; de BBQ was top en de saladebar was erg uitgebreid en werd echt als kwaliteitsproduct ervaren! Kijk daar doe je het voor! Goede producten, leuke presentatie en enthousiaste gasten!

Project Details

  • Client KIA Nederland
  • Date 04/12/2014
  • Tags OP EVENTS

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top