BBQ Truck

Project Description

Een BBQ doet het altijd goed. Het past bij heel veel verschillende gelegenheden en bijna iedereen houdt ervan! In de zomer een lekker zomerse BBQ met veel salades, fruit en gemarineerde vlees- en visgerechten en in de winter een BBQ met meer winterse kost! Het kan altijd!

De basis van dit arrangement zijn natuurlijk de heerlijke vlees- en visgerechten die wij á la minute bakken voor u en uw gasten. Hiervoor gebruiken wij de food truck en/of een mooie BBQ bar die wij voor de food truck plaatsen. De gasten kunnen de warme gerechtjes onbeperkt bestellen bij onze koks en vervolgens zelf kiezen hoe ze dit aanvullen met bijvoorbeeld heerlijke frisse salades, sauzen, vers fruit, garnituren en ambachtelijk stokbrood. Dit alles plaatsen wij op een mooie saladebar.

Wij dragen graag bij aan een gezellige plek met lekker eten waar iedereen ongedwongen van kan genieten. In hun gewenste tempo, hoeveelheid en samenstelling!

Project Details

  • Date 02/02/2015
  • Tags BBQ TRUCK

Interesse? Laat hier uw gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met u op!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht (Denk bijvoorbeeld aan: soort gelegenheid, locatie + plaats, schatting aantal personen, gewenste datum en tijden)

Back to Top