EVEN VOORSTELLEN

Wij, Marleen Klein Ikink en Wouter Lamers, zijn twee enthousiaste food truck ondernemers en samen hebben wij de Fabulous Food Truck ontwikkeld. Wij zijn samen opgeteld al 30 jaar in de horeca actief en hebben in de Food Truck onze wensen en ideeën laten samen komen met de laatste horecatrends. De Food Truck is een nieuw horecaconcept in Nederland die zijn oorsprong vindt in Amerika. Wij hebben met eigen ogen mogen aanschouwen dat Food Trucks razend populair zijn in Amerika; op iedere hoek van de straat staat een unieke truck die allerlei lekkers aanbiedt als lunch of diner. Dit heeft als inspiratiebron gediend voor onze eigen Fabulous Food Trucks waarmee wij dé nieuwe vorm van catering aanbieden samen met ons Fabulous Team!

RESTAURANT OP WIELEN

De Fabulous Food Truck gaat zelfs nog een stukje verder dan de reguliere Food Truck. Wij kunnen uw locatie omtoveren tot volledig restaurant met tafels, stoelen, aankleding én de professionele horeca keuken die we in de trucks hebben gebouwd om ‘live’ te kunnen koken voor u en uw gasten. Dit resulteert samen in een bijzondere en unieke beleving van de horeca!

VERS, GEZOND ÉN SMAAKVOL

De Fabulous Food Truck is ‘driven to create good food’. Omdat onze keuken rolt gaat hij altijd mee naar de feestlocatie en daarom kunnen wij de versheid en kwaliteit van de gerechten garanderen. En dat proef je! Binnen ons mobiele horecaconcept werken wij uitsluitend met verse kwaliteitsproducten die zo veel mogelijk uit de regio komen en waar mogelijk direct van de boer of ambachtsman! Wij hebben geen vaste menukaart maar gaan met het seizoen en uw wensen mee. Op die manier zijn wij onszelf continue aan het uitdagen om voor iedere catering een passend en smaakvol arrangement samen te stellen. Verder vinden we het belangrijk dat eten lekker, puur en eerlijk is! Met deze basiswaarden zijn wij het gezonde, verse én vooral lekkere alternatief op de reguliere cateraar.

FLEXIBEL DOOR ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

De Fabulous Food Truck kan bij u thuis, op uw bedrijf, bruiloft of evenement, of op unieke locaties een hippe maar vooral smakelijke catering verzorgen vanuit de mobiele keuken. Van een toegankelijk ‘streetfood arrangement met festival-gerechtjes’ tot een exclusief 4- of 5-gangen (walking) diner of fingerfood arrangement met heerlijke hapjes en kleine gerechtjes. De mogelijkheden van de Fabulous Food Truck zijn echt oneindig! Daarbij komt dat de Fabulous Food Truck volledig zelfvoorzienend is in gas, water en electra, en wij zelfs alle benodigdheden in huis hebben om echt uit te pakken op de meest unieke locaties! Van meubilair, aankleding en LED scherm, tot Fabulous bar en glaswerk, alle ingrediënten voor een geslaagd event zijn aanwezig! 

DRANKWENSEN?

Naast eten kunnen wij ook aan uw drankwensen voldoen. Wij maken gebruik van een professionele koffiebar om voor u en uw gasten heerlijke vers gemalen bonenkoffie, espresso’s en cappuccino’s en verse thee te maken. Daarnaast kunnen wij sprankelende bubbels, passende wijnen, bieren, cocktails, verse sappen en de reguliere drankjes schenken vanuit onze FABULOUS BARS. Tevens kunnen wij een Food Truck omtoveren tot een Bevegare Truck zodat alle drankjes besteld kunnen worden bij een kleurrijke Food Truck. Dit zorgt dan ook voor een extra eye-catcher in de ruimte! Erg gaaf dus!

40-1000+ PERSONEN

Met ons professionele team maken wij van iedere gelegenheid een onvergetelijke belevenis. Of het nu gaat om een arrangement voor 40-50 personen of voor groot bedrijfsfeest/festival voor meer dan 1000 personen, wij zijn hierin graag uw partner met onze Food Trucks. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we uw persoonlijke wensen kunnen bespreken.

KORTOM

De Fabulous Food Truck zorgt op een creatieve manier voor een uitzonderlijke combinatie van locatie, uitstraling en smaakbeleving! Wij zijn helemaal klaar voor de catering ‘New Style’, u ook? Dan maken wij graag samen met u van uw feestelijkheid een onvergetelijke dag!

Back to Top