De Fabulous Food Truck heeft verschillende arrangementen en kan bij u thuis, op het werk, of op een andere unieke locatie een originele en smakelijke catering verzorgen. Zo kunnen wij de Fabulous Food Truck inzetten als ‘Streetfood Truck’ met allerlei hippe wereldse gerechtjes die de gasten bij de food truck kunnen bestellen. Een andere feestelijk optie is ons ‘Fabulous Fingerfood’ arrangement met allerlei luxe kleine koude en warme hapjes die wij uitserveren aan de gasten. Maar we kunnen natuurlijk ook op culinair vlak uitpakken en een meerdere gangen ‘Walking Dinner’ verzorgen vanuit de food truck. Alles is mogelijk met onze rollende keuken en wij maken de invulling van de catering graag op maat voor u!

Naast de food catering kunnen wij ook voorzien in uw wensen omtrent de drankjes. Zo hebben wij een mobiele Koffiebar waarmee wij heerlijke vers gemalen bonenkoffie en thee specialiteiten kunnen maken op locatie. Dit is een hip wagentje die wij in de food truck mee nemen en bij u op locatie tussen de mensen kunnen ‘stallen’ zodat iedereen naar wens kan bestellen bij ons. Verder kunnen we natuurlijk ook met onze Fabulous Bar de reguliere frisdranken, goede biologische wijnen, bieren, bubbels, cocktails, smoothies e.d. verzorgen voor uw gasten!

De Food Truck komt standaard met een aantal statafels en een gezellige aankleding rondom de truck. Meer aankleding, meubilair en advies nodig? Wij denken graag met u mee!

Heeft u interesse in onze arrangementen en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons met uw wensen, dan zullen wij een passende offerte maken.

Back to Top